MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Następnie oddziel żółtka od białek do oddzielnych miseczek....
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny pleśniak. Pyszne ciasto z powidłami śliwkowymi i bezą. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 2

Następnie oddziel żółtka od białek do oddzielnych miseczek. Żółtka dodaj do mąki. Wsyp także proszek do pieczenia i szklankę cukru. Całość posiekaj nożem, a następnie szybko zagnieć rękami. Pamiętaj, że kruche ciasto nie lubi długiego wyrabiania.

Zobacz również

Wyjazdowy remis Wisły z GKS. Puławianie dalej walczą o utrzymanie

Wyjazdowy remis Wisły z GKS. Puławianie dalej walczą o utrzymanie

Wystawa 57 historycznych fotografii Pawła Pierścińskiego

Wystawa 57 historycznych fotografii Pawła Pierścińskiego

Polecamy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz