MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ogórki małosolne są źródłem witamin, takich jak witamina K i...
fot. pixabay

Oto pięć powodów, dla których warto jeść ogórki małosolne. Po pierwsze wpływają na trawienie

Witaminy i minerały

Ogórki małosolne są źródłem witamin, takich jak witamina K i witamina C, które są ważne dla zdrowia kości, krzepnięcia krwi i układu odpornościowego. Zawierają również minerały, takie jak potas, magnez i wapń, które są niezbędne dla wielu procesów w organizmie.

Zobacz również

Open’er Festival 2024 już za tydzień! Czeka nas kilka nowości

NOWE
Open’er Festival 2024 już za tydzień! Czeka nas kilka nowości

Sześciu uczestników bójki w Kobylance skazanych nieprawomocnie

NOWE
Sześciu uczestników bójki w Kobylance skazanych nieprawomocnie

Polecamy

Nie dopuść do braku tych 2 witamin. Bez nich grozi ci wyniszczająca choroba

NOWE FAKTY
Nie dopuść do braku tych 2 witamin. Bez nich grozi ci wyniszczająca choroba

Dzieci w edukacji domowej: ile uczy się poza szkołą? Są nowe dane

Dzieci w edukacji domowej: ile uczy się poza szkołą? Są nowe dane

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu