MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Badania naukowe potwierdzają, że dodanie octu jabłkowego do...
fot. chandlervid85/Freepik

7 prostych kroków do schudnięcia bez diety. Zacznij dziś, a letnie sukienki kupisz o rozmiar mniejsze

Dodaj ocet jabłkowy do porannej rutyny

Badania naukowe potwierdzają, że dodanie octu jabłkowego do potraw obniża ich indeks glikemiczny, co sprawia, że organizm może lepiej wykorzystać dostarczaną z jedzeniem energię. Ponadto kwas octowy pomaga zmniejszyć skoki glukozy we krwi. Jedno z niedawnych badań wykazało, że młodzi ludzie, którzy przyjmowali 15 ml octu jabłkowego codziennie rano przez trzy miesiące, stracili o 8 kg więcej niż ci, którzy tego nie robili.

Zobacz również

Dachowanie w Radomiu. Kierowca w szpitalu [ZDJĘCIA]

Dachowanie w Radomiu. Kierowca w szpitalu [ZDJĘCIA]

Na pomoc bobrowi. Zwierzę uratowane z potrzasku [ZDJĘCIA]

Na pomoc bobrowi. Zwierzę uratowane z potrzasku [ZDJĘCIA]

Polecamy

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu

HIT DNIA
Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu